«Спорт для всіх» взяв участь у святкуванні Дня міста Деражня

 04.07.2016
Хмельницька область

26 червня обласний центр спільно з Деражнянським міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" провели спортивно – масовий захід з нагоди Дня м. Деражня. У програму заходу входили: змагання з дартсу серед юнаків та дівчат, гри «Юка» серед юнаків. Участь взяли близько 120 учасників.

Мета даного заходу : залучення широких верств населення до фізичного активного дозвілля, ставлення спорту на служіння гармонійному розвитку людини з наміром підтримати встановлення мирного суспільства, яке зацікавлене в збереженні людської гідності, протиставлення здорового способу життя шкідливими звичками – наркоманії, палінню, алкоголізму.

З привітальним словом виступив директор обласного центру – Олександр Якушев.

У змаганнях з дартсу серед юнаків І місце посів Юрчак Артем, ІІ місце – Лижичко Олексій, ІІІ місце – Яцина Тарас; серед дівчат І місце – Коломієць Аліна, ІІ місце – Головатюк Олена, ІІІ місце – Шемчук Вікторія. У змаганнях з гри «Юка» І місце посіла команда "Пенал"( Троян Ігор, Кравчук Назар), ІІ місце - команда "Переможці"( Андрушко Іван, Коржиков Богдан), ІІІ місце – команда "Карпати" (Бурхан Андрій, Клочко Дмитро).

Призери змагань нагороджені грамотами, медалями, брелками, вимпелами та призами ХОЦФЗН "Спорт для всіх" та Деражнянської міської ради.