Спортивно – масовий захід присвячений «Олімпійському дню»

 30.06.2016
Хмельницька область

23.06.2016р. Хмельницький обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" спільно з обласним відділенням НОК України та обласним ФСТ «Динамо» провели спортивно – масовий захід, присвячений «Олімпійському дню», який проходив у м. Хмельницькому (по місту) та на стадіоні «Поділля». У програму заходу входили змагання з кросу, перегони на велосипедах, естафети та показові виступи. Участь взяло близько 700 осіб.

Змагання проводились з метою залучення дітей та дорослих до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру та патріотичних почуттів, організація активного відпочинку.

Розпочалося свято з масового забігу за участі поліцейських, прикордонників, нацгвардійців, надзвичайників, військовослужбовців та всіх охочих спортсменів м. Хмельницького.

Учасники отримали відповідні значки “Олімпійський день”. За словами організаторів, зареєструвалося понад 700 учасників, наймолодшому з яких — 8 років, а найстаршому — 78. Пробігтися вулицями міста спека їм не завадила.

Стартували бігуни від скорткомплексу, що на вулиці Зарічанській, далі вулицями Бандери, Прибузькою ,Свободи, Проскурівською перемістилися на стадіон “Поділля”, де зробили зарядку.

Після зарядки на стадіоні з нагоди «Олімпійського дня» відбулися перегони на велосипедах серед вихованців ДНЗ, змагання зі спортивної естафети серед вихованців ДЮСШ, показові виступи з різних видів спорту.

Всі учасники були нагороджені грамотами, медалями, призами.

Особливу увагу заслуговує Сергій Нагорний-олімпійський чемпіон з веслування на байдарках та каное, якого також нагородили цінним подарунком.