«Ти зможеш, якщо зміг я»: масовий захід з дартсу та «Веселі старти» на Хмельниччині

 18.12.2017
Хмельницька область

14 грудня 2017 року Хмельницький обласний центр провів спортивно – масовий захід з дартсу та «Веселі старти» серед вихованців Хмельницької загальноосвітньої санаторної школи – інтернату І-ІІІ ст. №2 в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я».

Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом; пропаганда здорового способу життя; формування морально – вольових рис характеру у дітей; розвиток фізичних якостей.

З привітальним словом на відкритті спортзаходу виступив директор ХОЦФЗН «Спорт для всіх» - Олександр Якушев.

В спортивно – масовий захід входили змагання: «Веселі старти» та дартс, прийняли участь 70 дітей. У програму змагань «Веселі старти» входили естафети «Баскетболіст», «Хокеїст», «Перенеси кавуни», «Переправа», «Передача м’яча над головою» та спортивна вікторина.

У змаганнях з дартсу серед дівчат: перше місце – Буяновська Поліна, друге місце – Мельник Дарина, третє місце – Іволгова Інна;

у змаганнях з дартсу серед юнаків: перше місце – Солдатов Валентин, друге місце – Кацитадзе Нодар, третє місце – Розуман Ярослав.

Змагання були дуже емоційними, всі учасники отримали заряд бадьорості, енергії та позитиву. Діти проявили високий інтерес до спорту та бажання до участі у фізкультурно – оздоровчих заходах.

Учасники заходу нагороджені медалями, грамотами, вимпелами, брелками, призами ХОЦФЗН "Спорт для всіх" та призами обласного відділення НОК України.