«Велодень 2016» зібрав у Хмельницькому сотні учасників

 01.06.2016
Хмельницька область

29 травня 2016 року у м. Хмельницькому “Велодень 2016” зібрав сотні учасників. На головне велосипедне свято з'їхалось понад 850 велосипедистів. Потішила любителів активного відпочинку сонячна погода.

Велосипедисти зібрались біля кінотеатру імені Т. Шевченка. Серед шанувальників активного способу життя міський голова, його заступники і начальники управлінь, директор обласного центру фізичного здоров’я населення О. Якушев, досвідчені майстри з велоспорту і любителі поганяти на ровері у вихідні. Приєднались до колони не тільки велолюбителі з маленькими дітьми та домашніми тваринками, а й громадські активісти, відомі артисти. Вік учасників: 9 – 77 років.

Стартували велосипедисти повільно, але весело. Супроводжували роверистів поліція, швидка, карета Червоного Хреста. Вулиці перекривала поліція. Учасники проїхалися вулицями Проскурівською, Старокостянтинівським шосе, Зарічанською, Степана Бандери, Кам'янецькою, Проскурівського підпілля. Колона була протяжністю 2,5 км. Фінішували у парку імені Михайла Чекмана, де на них чекало багато цікавих конкурсів, розіграші лотерей.