Змагання з дартсу та «Веселі старти» пройшли в рамках заходу «Ти зможеш, якщо зміг я»

 20.12.2016
Хмельницька область

15 грудня 2016 року Хмельницький обласний центр спільно з обласним відділенням НОК України провели змагання з дартсу та «Веселі старти» серед вихованців Хмельницької загальноосвітньої санаторної школи – інтернату І-ІІІ ст. №2 в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я».

Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом; пропаганда здорового способу життя; формування морально – вольових рис характеру у дітей; розвиток фізичних якостей.

З привітальним словом на відкритті спортивно – масового заходу виступив директор ХОЦФЗН «Спорт для всіх» - Олександр Якушев.

В змаганнях «Веселі старти» та дартсу прийняли участь близько 100 дітей. У програму змагань «Веселі старти» входили естафети «Баскетболіст», «Хокеїст», «Перенеси м’яч», «Садіння картоплі», «Передай м’яч», «Перетягування канату» та спортивна вікторина. Перемогла команда «Позитивні», друге місце – «Щасливі», третє місце – «Веселі».

У змаганнях з дартсу серед дівчат та юнаків перше місце – Ширяєва Валерія та Розуман Ярослав, друге місце – Хрустицька Марія та Куба Артур, третє місце – Пушкарук Ірина та Семенов Денис.

У змаганнях взяли участь біля100 учасників. Змагання були дуже емоційними, всі учасники отримали задоволення. Діти проявили високий інтерес до спорту та бажання до участі у фізкультурно – оздоровчих заходах.

Команди "Веселих стартів" та учасники з дартсу нагороджені медалями, грамотами, вимпелами, брелками, призами ХОЦФЗН "Спорт для всіх" та призами обласного відділення НОК України.