Фізкультурно-оздоровчі заходи серед ветеранів АТО та військовослужбовців ЗСУ

 09.12.2019
Кіровоградська область

04 грудня 2019 року проведено фізкультурно-оздоровчі заходи серед ветеранів АТО та військовослужбовців ЗСУ “Сильні духом”.

В урочистостях взяли участь: голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Богданович Балонь, голова Кіровоградської обласної ради Олександр Анатолійович Чорноіваненко, обласний військовий комісар Ярослав Олександрович Кучера, директор департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації Рибальченко Олег Миколайович, начальник управління комунікацій з громадськістю Віталій Миколайович Останній, головний лікар обласного клінічного госпіталю ветеранів війни, Геннадій Петрович Сябренко, директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Дмитро Олександрович Янчук та багато інших запрошених гостей.

Голова облдержадміністрації Андрій Балонь та голова обласної ради Олександр Чорноіваненко привітали волонтерів та військовослужбовців із прийдешніми святами та вручили їм подяки та нагороди.

Спортивна частина заходів розпочалася із показових виступів солістів народного ансамблю бального танцю “Конвалія”, художній керівник – заслужений працівник культури Ігор Спінул, з пристрасним іспанським танцем.

Після чого всі бажаючі мали змогу продемонструвати свою фізичну підготовленість у змаганнях з армреслінгу, гирьового спорту, хокею на столі, шашках та дартсу. Змагання пройшли в теплій і дружній атмосфері та все ж було виявлено переможців та призерів. Переможці в усіх видах змагань були нагороджені дипломами, медалями та сувенірною продукцією, а всі команди отримали від обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” пам’ятні вимпели.

Дякуємо всім учасникам змагань, адже головне не перемога, а участь, сила духу, азарт та позитив від спілкування з колегами, побратимами та друзями.

Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” дякує співорганізаторам та партнерам заходу: відділенню НОК України в Кіровоградській області, федерації хокею на столі та федерації армреслінгу, ансамблю бального танцю “Конвалія”, та всім, хто долучився до цього заходу.