Фізкультурно-оздоровчий захід «VeloRuhZaraduZdorovya» фінішував на Кіровоградщині

 21.05.2020
Кіровоградська область

У Заході, який проводиться Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” протягом 10 – 20 травня 2020 року взяли участь усі бажаючі жителі та гості Кіровоградської області.

Учасники здійснювали велопрогулянки, велоподорожі, поїздки на велосипеді на роботу, у справах, тощо та оприлюднювали підтверджуючі фото на офіційній сторінці КОЦФЗН «Спорт для всіх» у соціальній мережі «Фейсбук»  (https://www.facebook.com/sportforallkir/).

Переможці визначалися згідно з наданими фотографіями в 3х номінаціях «Щоденні виїзди», «Долання найбільшої дистанції за день» та «Долання найбільшої дистанції за декаду».

У номінації «Щоденні виїзди» перемогу здобув Куриленко Сергій (11 днів), друге місце  посів Хмара Олексій (11 днів), третє - Симоненко Олександр (8 днів). Відповідно до положення, за умови однакої кількості днів у двох і більше учасників, перевага надається тому, хто раніше виконав вимогу положення.

У номінації «Долання найбільшої дистанції за день» перемогу серед чоловіків здобув Ніколаєнко Руслан, який проїхав за один день 329 км. Серед жінок перемогла Залевська Алевтина, яка подолала відтань 176 км за день. Серед дітей найбільшу дистанцію проїхав Куриленко Денис, з результатом 13 км.

У номінації «Долання найбільшої дистанції за весь період» з величезним відривом від суперників перемогу здобув Симоненко Олександр, який у сумі всіх днів проїхав 1152 км. Друге місце зайняв Кулінка Олександр з результатом 548 км. Третє – Хмара Олексій з результатом 519 км.

Дуже приємно, що до заходу долучилися любителі, початківці та імениті спортсмени, які на власному прикладі спонукають різні верстви населення до активних занять фізичною культурою і спортом та пропагують здоровий спосіб життя. Хочеться відмітити, що даною подією було охоплено більше 1,5 тисячі осіб.

Дякуємо всім, хто взяв участь в даному Заході, бажаємо вам нових досягнень та перемог, а нагороди від Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” вже чекають на своїх власників.