"Олімпійське літо" в дитячому оздоровчому комплексі "Лісова пісня"

 26.07.2019
Кіровоградська область

24 липня 2019 року Кіровоградським ОЦФЗН "Спорт для всіх" на базі дитячого оздоровчого комплексу "Лісова пісня" організовано проведення фізкультурно-оздоровчих заходів "Олімпійське літо".

Вже традиційно, перед початком змагань дітей та всіх присутніх порадував виступ спортсменів з гирьового спорту під керівництвом багаторазового призера Чемпіонатів Європи та Світу, рекордсмена Європи – Сергія Шевченка. Програма жонглювання гирями, а особливо вправи з палаючими гирями так захопили  глядачів, що оплески не вщухали протягом всього шоу, а після виступу вишикувалась черга за автографами спортсменів. Також всі бажаючі мали змогу підняти справжні гирі та відчути їх вагу.

Потім команди за активної підтримки вболівальників завзято змагалися у цікавих та запальних естафетах з м'ячами, бар’єрами, гімнастичними обручами, ключками,  тощо, а по закінченню змагань було визначено найсильніших.

Завершилось свято нагородженням. Переможці та призери змагань отримали від обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" дипломи та медалі, а всі учасники – сувеніри. Крім цього, директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Дмитро Янчук вручив керівництву табору волейбольний м’яч від Центру та літературу від відділення НОК України в Кіровоградській області.