“Спорт для всіх - радість життя” у Кропивницькому

 24.10.2019
Кіровоградська область

19 жовтня 2019 року у Кропивницькому парку “Козачий острів” Кіровоградським ОЦФЗН “Спорт для всіх” організовано проведення фізкультурно-оздоровчих заходів “Спорт для всіх - радість життя”.

В рамках заходу проведено змагання серед ветеранів спорту з бігу та ходьби.  В заході приймали участь почесні ветерани спорту – Заслужені працівники фізичної культури та спорту України Березан Олександр Петрович та Ковальов Анатолій Анатолійович, учасник багатьох марафонських забігів, шестиразовій учасник марафону по “Дорозі життя” Ладога-Ленінград, Заслужений працівник промисловості України Курбатов Володимир Ілліч та ветерани спорту. Долучився до заходу Юрій Андрюшин – заслужений майстер спорту України з плавання серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату, учасник та призер чотирьох Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу, Європи та інших змагань.

Захід пройшов в дружній душевній атмосфері, за результатами змагань визначено переможців та призерів, яких нагороджено медалями та дипломами обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

По закінченню спортивної частини ветерани мали змогу поділитися спогадами про своє спортивне життя та обмінятися фото на згадку.

Головною метою даного заходу є пропаганда здорового способу життя, спонукання людей похилого віку до систематичних занять фізичною культурою та спортом.