«Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» серед працівників ЦФЗН «Спорт для всіх»

 22.11.2019
Кіровоградська область

14 листопада 2019 року в місті Луцьку Кіровоградський ОЦФЗН«Спорт для всіх» прийняв участь у ІV Фестивалі «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» серед працівників ЦФЗН «Спорт для всіх».

Організатором цього заходу виступив Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації.

У Фестивалі прийняло участь 77 учасників з 16 команд. Це такі команди обласних ЦФЗН «Спорт для всіх»: Львівський, Рівненський, Херсонський, Запорізький, Кіровоградський, Хмельницький, Полтавський та Волинський;

Южнівський міський ЦФЗН «Спорт для всіх» Одеської області, місцеві центри Волинської області та відділ з питань фізичної культури та спорту ВОДА.

Програма Фестивалю включала шість видів: дартс, шахи, шашки, настільний теніс, боулінг і більярд.

За результатами змагань Директор Кіровоградського ОЦФЗН «Спорт для всіх» Дмитро Янчук зайняв перше місце у змаганнях з тенісу настільного.

Усі переможці та призери змагань були нагороджені медалями та дипломами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Також, під час фестивалю працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка» - «Реальність починається з тебе».