"Ти зможеш, якщо зміг я!" на Кіровоградщині

 22.11.2019
Кіровоградська область

20 листопада у м. Знам'янка Кіровоградським ОЦФЗН "Спорт для всіх" організовано проведення фізкультурно-оздоровчих заходів серед до Всесвітнього дня дитини.

Учасників та всіх присутніх привітав директор обласного центру "Спорт для всіх" Дмитро Янчук після чого відбулися показові виступи вихованців обласної федерації кунфу під керівництвом Руслана Бєланова. Публіка із захватом переглянула виступ юних спортсменів, а по закінченню подарувала їм бурхливі оплески.

Діти з азартом змагалися у різноманітних конкурсах та естафетах, а їх було чимало. Учасники команд влучали по м'ячу із зав'язаними очима, намагалися перенести якнайбільше кульок в скарбничку своєї команди, передавали м'ячі над головою та пропускали їх між ногами, стрибали у мішках, обминали фішки та перетягувати канат. Глядачі та вболівальники активно підтримували команди та підбадьорювали їх, а помічники допомагали із завданнями.

За результатами усіх конкурсів визначено переможців, які були нагороджені медалями та м'ячами від обласного центру "Спорт для всіх".