У Кропивницькому проведено Фінал «Спортивна зима»

 27.02.2020
Кіровоградська область

21 лютого 2020 року Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації проведено Фінал обласних фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима».

Вже традиційно на льодовій ковзанці «Слайз» зібралися кращі представники територій, переможці І етапу обласних заходів «Спортвна зима». Незважаючи на те, що зима цього року не порадувала нас снігом найнаполегливіші громади, райони та міста проявили винахідливість та професіоналізм у проведенні місцевих етапів саме на свіжому повітрі у зимовий період, а саме: Великосеверинівська, Первозванівська, Соколівська, Смолінська, Компаніївська, Дмитрівська, Новопразька та Помічнянська ОТГ, Компаніївський, Новгородківський, Олександрійський  райони, міста Знам’янка та Кропивницький. Загалом в області проведено 97 заходів в яких взяли участь майже 6 тисяч осіб.

За результатами звітів та фото звітів обласним центром «Спорт для всіх» визначено переможців, тож право позмагатися у фіналі вибороли такі території: Великосеверинівська, Первозванівська, Соколівська, Компаніївська, Дмитрівська та Помічнянська ОТГ, Компаніївський район, міста Знам’янка та Кропивницький.

На урочистій церемонії відкриття учасників та всіх присутніх показовими виступами привітали юні фігуристи: Ульяна Ткаченко, Ксенія Думен, Марк Ланкмілер та їх тренер-наставник Анастасія Суворова.

Після невеличкого інструктажу та розминки на ковзанах розпочалися змагання. Команди змагалися в естафетах на швидкість, влучність та командній роботі  в естафеті «Переправа». Переможців визначали у 2-х групах.

В групі «Міста та міські ОТГ» перемогу здобула команда з  Помічнянської міської ОТГ, ІІ місце за Кропивницьким, ІІІ – у Знам’янки.

В групі «Сільські, селищні ОТГ та райони» із значним розривом від суперників перемогу здобула команда Компаніївської селищної ОТГ, ІІ місце посів Компаніївський район, ІІІ місце – Первозванівська сільська ОТГ.

Дякуємо всім учасникам Фіналу обласних фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима»  за участь, підтримку та позитив, співорганізаторам та партнерам за допомогу та співпрацю.