Визначено найспортивнішу сім’ю на Кіровоградщині

 20.06.2019
Кіровоградська область

18 червня у місті Знам’янці на стадіоні «Локомотив» проведено фінал обласного етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу  «Мама, тато, я – спортивна сім’я!».

Позмагатися у спритності, силі, швидкості та винахідливості приїхали спортивні сім’ї  міст, районів  та об’єднаних територіальних громад з різних куточків Кіровоградської області.

На урочистій церемонії відкриття учасників спортивного свята привітали директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Дмитро Янчук, Знам’янський міський голова - Сергій Філіпенко та начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Знам’янської міської ради – Руслана Ладожинська.

З Українським народним танком «Гопак» виступила хореографічна група народного аматорського ансамблю української пісні і танцю «Барвінок» (художній керівник – Тетяна Часник).

Далі почалися спортивні змагання, які складалися із чотирьох комплексних естафет: флорбол, снайпери, смуга перешкод та сімейний стрибок, в яких сім’ї проявили всі свої спортивні здібності, навички та вміння злагоджено працювати в команді на результат своєї власної сім’ї.

Всі команди завзято змагалися, і все ж, за результатами змагань визначено переможців та призерів, ними стали:

  • І місце – сім’я Ткачових, Смолінська ОТГ;
  • ІІ місце – сім’я Міхєєвих, м. Знам’янка;
  • ІІІ місце – сім’я Сафронових, Маловисківська ОТГ.

Переможців та призерів нагороджено кубками, медалями, дипломами та пам’ятними подарунками, а всі учасники отримали заохочувальні призи від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та морозиво від меценату заходу –  «Фірма Ласка».

Кіровоградський обласний центр«Спорт для всіх» дякує управлінню освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА, Знам’янському міському головї - Сергію Філіпенко, відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Знам’янської міської ради, народному аматорському ансамблю української пісні і танцю «Барвінок» та ПОГ АПВТ «Фірма ласка» за сприяння у проведенні спортивного свята, а командам – за участь і бажає всім учасникам здоров’я, щастя та сімейного затишку! А переможця чекає участь у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я!», який відбудеться у серпні  цього року в м.Києві.