«Козацькі розваги» 2019

 12.08.2019
Київська область

10 серпня на Хрещатику кияни та гості міста стали свідками демонстрації неймовірної сили та витримки наших богатирів. Змагання українських силачів пройшли в рамках всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги», який організували Міністерство молоді та спорту України, разом із Всеукраїнським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та Федерацією стронгменів України.

В рамках фестивалю відбулись спортивні турніри різної спеціалізації за звання найсильнішої людини України. Традиційно, котрий рік поспіль, участь у цих змаганнях беруть атлети зі всієї України. І так само традиційно, цей захід приковує увагу великої кількості глядачів, серед яких були як ті, хто цілеспрямовано прийшов подивитись на змагання, так і звичайні перехожі, яких зацікавило те, що відбувається на майданчиках фестивалю.

«Козацькі розваги» почались з інструктажу від найсильнішої людини планети, Василя Вірастюка, після чого атлети почали змагання в традиційних для цього виду спорту вправах.

Українські силачі регулярно досягають нових висот як на внутрішніх, так і на зовнішніх змаганнях, і на кожному фестивалі ми бачимо нові обличчя серед наших богатирів. Тож сподіваємось, на наступних «Козацьких розвагах» побачити ще більше атлетів та глядачів.