У НАВС спортсмени Василь Вірастюк і Сергій Конюшок провели для курсантів спортивну руханку

 12.04.2019
Київська область

10 квітня, в Національній академії внутрішніх справ відбувся фестиваль ранкової зарядки "Рух заради здоров'я" з нагоди Всесвітнього дня здоров'я.

Наші почесні гості заслужений майстер спорту України, дворазовий володар титулу "Найсильніша людина світу" Василь Вірастюк спільно з українським атлетом, президентом Федерації стронгмену України Сергієм Конюшком провели для курсантів академії відкритий тренінг з фізкультури.

Захід супроводжувала урочиста композиція Народного ансамблю барабанщиць академії.

Курсанти ННІ №1 на плацу під ритмічну спортивну мелодію продемонстрували яскравий флешмоб з синхронним виконанням спортивних вправ й рухів.

Всесвітньо відомі спортсмени Василь Вірастюк і Сергій Конюшок провели для здобувачів вищої освіти показовий комплекс фізичних вправ – руханку під девізом, що спорт – це невід’ємний компонент здоров'я людини, ефективний чинник гартування характеру.

В подячному зверненні ректор Володимир Чернєй зі свого досвіду наголосив на ролі здорового образу життя у фізичному і духовному становленні особистості, формуванні мужності й витривалості, зосередив увагу на значенні заходу в розгортанні профорієнтаційної роботи серед молоді.

Всеукраїнський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" висловлює вдячність за співпрацю Національній академії внутрішніх справ, Василю Вірастюку та Сергію Конюшку.

Цей лист містить посилання на тимчасові файли, які будуть видалені 26.04.2019. Будь ласка, збережіть файли на локальний диск.