Всеукраїнський фестиваль з нагоди Дня Незалежності України 2019

 26.08.2019
Київська область

24 серпня 2019 року, біля Арки Дружби народів у Києві відбувся вже традиційний Всеукраїнський фестиваль з нагоди Дня Незалежності України.

Кожен рік на День Незалежності в центрі Києва збираються професійні спортсмени, спортсмени-аматори, а також усі, кому не байдужий спорт та здоровий спосіб життя. Цього разу фестиваль був насичений професійними майстер-класами від спортивних федерацій, показовими виступами спортсменів та концертною частиною, яку цього року складали MATT.VГІТАРИСТ FLAME, Evgenia Scarlett, Ma B, Катя Гройс, АнгелiЯ , Mila Rogoza та Tetiana Zubro.

Під час урочистої частини святкування вітав Заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Микола Мовчан та запрошені іноземні гості: Пан Марек Шафін - Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької  Республіки в Україні, Пан  Ягмур Ахмет Гюльдере - Надзвичайний і Повноважний Посол Турецької Республіки в Україні, Пан Сільвен Ріголе - Аташе з університетського та наукового співробітництва Посольства Французької Республіки в Україні.

Всеукраїнський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" дякує за співпрацю Національній федерації самбо України, Союзу гирьового спорту України, Всеукраїнській федерації середньовічного бою та Древній Київ у Князівстві "Київська Русь", Федерації триболу України, CROSSFIT BANDA, WWFC, Федерації традиційного карате та Lozenko Muay Thai Spirit Gym.