На Львівщині завершилися обласні змагання з бадмінтону серед команд

 28.04.2015
Львівська область

25 квітня 2015 року в спортивному залі львівської обласної ДЮСШ успішно відбулися змагання з бадмінтону за програмою ХХІV спортивних Ігор Львівщини, VІІІ обласних ігор ветеранів спорту та змагань серед людей з інвалідністю, які цьогоріч присвячені Року Андрея та Климентія Шептицьких.

Захід організували та провели управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», Львівський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» та федерація бадмінтону Львівщини.

Головний суддя змагань: Ольга Козій (м. Львів).

Змагалися збірні команди районів області та міст обласного значення у двох вікових категоріях: «Дорослі» (1997 р.н. і старші) та «Ветерани» (1975 р.н. і старші). Переможці визначалися у особистому та командному заліках.

Загалом у змаганнях взяли участь 15 команд: 11 збірних команд районів області та 4 команди з міст обласного значення. Вперше до таких змагань долучилися й 4 команди, сформовані з осіб з інвалідністю (з вадами слуху), які представляли збірні команди міст Дрогобича, Львова, Самбора та Сокальського району.

Загальна кількість учасників цих представницьких обласних бадмінтонних змагань – 81 особа.

Серед кращих виявилися: в категорії «Дорослі» Олег Федишин (м. Дрогобич), Вікторія Темнікова (Галицький район м. Львова); в категорія «Ветерани» Володимир Гелетій, Любов Бенцак (Галицький район м. Львова); серед осіб з вадами слуху - Руслан Ложкін та Лілія Ощіпок (м. Львів).

Відтак у командному заліку відзначилися збірні Галицького району м. Львова; Жовківського, Сокальського, Турківського районів та міст Дрогобича, Нового Роздолу, Самбора.

Усі переможці й призери були відзначені кубками, медалями та грамотами від Львівського обласного центру «Спорт для всіх» та КЗ ЛОР «Львівський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».