У Львівській області завершилися змагання з баскетболу серед дорослих

 22.10.2015
Львівська область

Цими вихідними, 17-18 жовтня 2015 року, у спортивних залах навчальних закладів міста Самбора відбулися змагання з баскетболу серед чоловіків та жінок. Захід організовано управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівським обласним центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» за підтримки відділення НОК України у Львівській області.

Змагалися чоловічі та жіночі збірні команди районів області та міст обласного значення. У змаганнях взяли участь 17 команд: 9 чоловічих команд та 8 жіночих (з них – 7 збірних команд районів області та 4 команди з міст обласного значення). Загалом, у змаганнях взяли участь близько 170 учасників.

Переможці та призери змагань були відзначені медалями, грамотами, кубками від Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Переможці отримали пам’ятні футболки від відділення НОК України у Львівській області. Перші місця серед чоловіків та серед жінок виборола збірна команда міста Самбора, другі місця посіли чоловіча та жіноча команди Сокальського району, треті місця – команди міста Червонограда.