І етап Спартакіади «Веселі старти» дошкільних навчальних закладів на Миколаївщині

 07.06.2016
Миколаївська область

2 червня в спорткомплексі «Надія» розпочався І етап вже традиційної Спартакіади дошкільних навчальних закладів Заводського району.

Організаторами заходу виступили: Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Адміністрація Заводського району та Управління з питань фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради.

В заході прийняли участь 9 дитячих садочків, серед яких: ДНЗ № 12 "Кораблик", ДНЗ № 49 "Марiчка", ДНЗ № 51 "Супутник", ДНЗ № 59 "Перлинка", ДНЗ № 64 "Барвинок", ДНЗ № 78 "Росинка", ДНЗ № 118 "Соколятко", ДНЗ № 117 "Калинонька", ДНЗ № 143 "Чайка". Вихованці садочків вразили не тільки своєю спортивною підготовкою, а й талановитістю, підготувавши номери художньої самодіяльності, стенгазети, малюнки та слогани на підтримку команд.

З великим задоволенням діти танцювали під час веселої спортивної зарядки – флешмобу та дивилися показові виступи спортсменів відділення баскетболу. В заході приймали участь не тільки маленькі спортсмени, а й їх батьки та вихователі, які з захопленням виконували всі завдання спортивної програми «Веселих стартів», яка складалася з 6 естафет.

Так, у результаті запеклої боротьби трете місце посіла команда дитячого садочку №117, друге – дитячого садочку №12 та абсолютним переможцем спартакіади став дитячий садочок №49.

Всі дітки-учасники заходу були нагороджені медалями та солодкими призами, а фіналісти отримали пам’ятні кубки. Також, не залишилися без уваги й батьки, які отримали подяки за активну участь у заході та гарний приклад для своїх діточок.