«Мама, тато, я – спортивна сім’я!» в Миколаївській області

 17.05.2016
Миколаївська область

14 травня в дитячому містечку «Казка» Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Народного депутата України Козиря Бориса Юрійовича та відділу з питань фізичної культури та спорту ОДА провів обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я!».

Позмагатися за звання найкращих приїхало дванадцять сімей з Миколаївської області.

На урочистому відкриті заходу з привітальними словами виступили начальник відділу з питань фізичної культури та спорту ОДА – Садовський Олександр Віталійович та помічник Народного Депутата Верховної ради України Козиря Бориса Юрійовича – Вербицький Сергій Васильович.

Веселою, родинною піснею привітала всіх присутніх лауреат міжнародних конкурсів – Панькив Ольга.

Також для всіх учасників та гостей фестивалю виступив колектив дитячого навчального закладу №118 хореографічний ансамбль «Веселка».

Ну а перед початком змагань традиційно, для розігріву, була проведена ритмічна гімнастика.

Змагалися сім’ї в чотирьох естафетах:

- «змійка»;

- «смуга перешкод»

- «гусениця»

- «велике прання»

Після тривалої боротьби, підвівши підсумки змагань були виявлені призери та переможці обласного фестивалю.

Ними стали:

1 місце – сім’я Мартинко з Арбузинського району

2 місце – сім’я Гречаних з м. Южноукраїнськ

3 місце – сім’я Денисюк з Миколаївського району.

Фінальним етапом фестивалю стало нагородження всіх учасників заходу та заключні промови директора обласного Центру «Спорт для всіх» - Черникової Ірини Олексіївни, помічника Народного Депутата Верховної ради України Козиря Бориса Юрійовича – Вербицького Сергія Васильовича та директора дитячого містечка «Казка» - Любарова Юрія Йосиповича.

Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловлює велику подяку Народному Депутату Верховної ради України - Козирю Борису Юрійовичу, ТОВ «САНДОРА» та ресторану МакДональдз.