МОЦ ФЗН «Спорт для всіх» продовжує спортивно-масові заходи для дітей «Школа плавання»

 02.08.2016
Миколаївська область

Щорічно Миколаївським обласним центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" проводяться обласні спортивно масові заходи для дітей "Школа плавання". Цього року 28 липня Центр завітав до Дитячого оздоровчого центру "Орлятко" у с. Рибаківка, Березанського району Миколаївської області, де відпочивають діти сироти з різних інтернатів Миколаївської області.

Для дітей-учасників заходу була проведена спортивна зарядка у воді та наймолодші дітки від 3 до 5 років отримали подарунки від Центру "Спорт для всіх" та ТМ "Сандора" за активну участь у спортивно-розважальній програмі.

Для учасників віком від 6 років та старше були проведені естафети на воді та на березі, які дуже сподобались дітям. За участь у естафетах учасники також отримували різноманітні призи.

Вболівальники активно підтримували дітей, які змагалися в естафетах. Всі учасники заходу отримали заряд бадьорості та веселий настрій на цілий день. Миколаївський обласний центр "Спорт для всіх" висловлює подяку ДОЦ "Орлятко" за активну участь у заході.