Мультиспортивний простір для тренувань на свіжому повітрі в рамках Всеукраїнської фізкультурно-оздоровчої акції «Не лінуйся! Рухайся!»

 17.08.2020
Миколаївська область

Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молоді та спорту ОДА  продовжують впроваджувати відкриті мультиспортивні простори в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Не лінуйся! Рухайся!». 

Цієї суботи 15 серпня о 8.30 у Миколаївському Яхт-клубі відбулися спортивні тренування на свіжому повітрі з провідними тренерами. Віталій Оставчук, тренер з парусного спорту, Микола Хаджиогло- заслужений тренер збоксу,ТетянаРосовська- тренер з  кікбоксингу та Павел Жуковський, тренер з тхеквандо,провели майстер-класиз метою залучення громадян до регулярних занять фізичною культурою і спортом та пропагандою здорового способу життя.              

Спортивну суботню руханку для всіх бажаючих та спортсменів провела Світлана Малькова – чемпіонка та заслужений майстер спорту України зі стрибків на батуті.

Наступною датою проведення активностей стане 22 серпня. Запрошуються всі небайдужі до спорту! Будьте активними та спортивними!