Миколаївський обласний центр "Спорт для всіх" провів Спартакіаду серед військових частин Миколаївського гарнізону

 01.04.2017
Миколаївська область

29 березня у фізкультурно-оздоровчому комплексі МОК КДЮСШ Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів Спартакіаду серед військових частин Миколаївського гарнізону. Цей спортивний захід вже став традиційним та проводиться другий рік поспіль з метою популяризації та пропаганди здорового способу життя і подальшого впровадження фізичної культури і спорту у повсякденне життя військовослужбовців військових частин Миколаївського гарнізону, встановлення спортивних дружних зв’язків, пропаганди, розвитку, популяризації та виявлення кращих спортсменів з видів спорту програми спартакіади.

На початку заходу з привітальним словом до військовослужбовців звернувся заступник начальника відділу з питань фізичної культури і спорту ОДА Гінкул Віктор Миколайович та побажав учасникам перемог.

Цього року у заході прийняли участь 7 військових частин, серед яких А 2488, А 2802, В2137 (А4465), ПП 0950, А 1688, А 2062, ПП В3416. Учасники команд змагались у чотирьох видах спорту: волейбол, гирьовий спорт (4 вагові категорії) , дартс, та перетягування канату. Військовослужбовці мали змогу поборотися за перемогу як у окремих видах спорту, так і у загальнокомандному заліку. Також були відмічені переможці у особистому заліку з дартсу та чотирьох вагових категоріях з гирьового спорту.

У результаті змагань третє місце у загальнокомандному заліку отримала команда військової частини А 2802, друге місце – А 2488, та переможцем спартакіади стала військова частина В2137 (А4465).

Перед проведенням церемонії закриття спартакіади до учасників звернулась директор МОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Черникова Ірина Олексіївна, яка подякувала військовим частинам за активну участь у спортивному заході, побажала міцного здоров’я та успіхів. Переможці та призери змагань отримали пам’ятні кубки, статуетки, медалі, м’ячі, грамоти та подарунки від Центру «Спорт для всіх».

МОЦ ФЗН «Спорт для всіх» висловлює подяку директору МОК КДЮСШ Титаренко Володимиру Васильовичу та його колективу за допомогу у організації проведення заходу.