«Олімпійське літо» завітало в реабілітаційний центр на Миколаївщині

 06.08.2015
Миколаївська область

31 липня Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» разом з відділом з питань фізичної культури і спорту ОДА провів обласний спортивно-масовий, фізкультурно-оздоровчий захід «Олімпійське літо» у реабілітаційному центрі міської дитячої поліклініки №3. У заході прийняли участь діти військовослужбовців та учасників АТО, а також діти вимушених переселенців із зони бойових дій.

На дітей чекав теплий прийом та привітальні слова від начальника відділу з питань фізичної культури і спорту ОДА Садовського О.В. а також головного лікаря міської дитячої поліклініки №3 м. Миколаєва Шишко Л.Д.

Захід розпочався з показових виступів вихованців спортивної школи №1. Перед юними глядачами виступили призери чемпіонату України, майстри спорту з акробатики, які вразили учасників своїми виступами та спортивною майстерністю.

Далі діти прийняли участь у спортивному флешмобі, в якому під веселу та запальну музику вони виконували вправи ранкової зарядки. Після зарядки діти - учасники заходу прийняли участь у веселих естафетах де мали змогу позмагатися у силі, спритності та швидкості.

Наприкінці заходу директор МОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Черникова І.О. нагородила всіх учасників цінними призами та подарунками від Миколаївського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також подарунками від відділення Національного олімпійського комітету України в Миколаївській області та торгової марки «Сандора».

Взагалі захід пройшов у добрій, дружелюбній атмосфері. Всі учасники заходу залишилися задоволеними та радісними.