«Школа плавання» на Миколаївщині залишила незабутні враження

 12.08.2015
Миколаївська область

11 серпня Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на березі Чорного моря в рамках Всеукраїнської акції провів обласний спортивно-масовий захід «Школа плавання».

В заході взяли участь діти з усіх шкіл-інтернатів Миколаївської області, які відпочивають в дитячому оздоровчому центрі «Орлятко». Загальна кількість учасників склала понад 300 чоловік.

Метою спортивно-масового заходу є: навчання дітей плаванню, як однією з життєво необхідних навичок.

Основним завданням заходу є: формування у дітей свідомої потреби до систематичних занять фізичною культурою та спортом, популяризації здорового способу життя.

Під яскравим сонцем з гарним настроєм і розпочалося свято з ритмічного флешмобу у воді, до якого приєдналися не тільки діти центру «Орлятко», а й усі відпочиваючі на узбережжі.

Після такої бадьорої розминки стартували перші конкурси для наймолодших учасників, яким було 3 рочки. Маленьких карапузів активно підтримували їх старші товариші.

Було проведено понад 10 естафет на воді, де прийняли участь діти з усіх вікових категорій від 3 до 18 років. Не залишились без уваги й вихователі шкіл-інтернатів, для яких організатори теж підготували веселі конкурси.

Нагородження учасників провела директор Миколаївського обласного центру «Спорт для всіх» - Черникова Ірина.

Всі діти отримали різноманітні подарунки від Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» та сокову продукцію від ТОВ «Сандора».