«В здоровому тілі – здоровий дух!»

 18.11.2015
Миколаївська область

З нагоди відзначення третьої річниці з дня відкриття в м. Вознесенськ Миколаївської області ФОКа «Водограй» Вознесенський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів 14 листопада обласний турнір з греко-римської боротьби.

 

На змагання приїхали борці з м. Миколаїва - це МОККДЮСШ №1, ДЮСШ №7, ВУФК, а також команди з м. Ю.Українськ, м. Новий Буг, с.м.т. Веселиново, с. Рівне, Очаківського району та команда м. Вознесенськ.

 

Загальна кількість учасників склала близько 150 спортсменів. До речі з командою м. Нового Бугу приїхав й міський голова Логодієнко М.О. В церемонії відкриття змагань прийняв участь голова міста Вознесенськ - Луков В.Д., у своєму виступі він побажав всім спортсменам успіхів на борцівському килимі й перемог найсильнішому. А переможеним більше прикласти зусиль на тренуваннях, щоб на наступних змаганнях та турнірах здобути перемогу. Також він вручив грамоту від голови Миколаївської обладміністрації В.І Мерікова майстру спорту, тренеру з греко-римської боротьби - Матієву В.М.

 

Після церемонії відкриття розпочалися змагання. Всі спортсмени були добре підготовленні, як тактично, так і технічно. В усіх поєдинках точилася запекла боротьба. Борці м. Вознесенськ вихованці тренера Матіїва В.М., не дивлячись на нетривалий час занять боротьбою, одержували перемогу за перемогою. По закінченню турніру борці м. Вознесенськ в командному заліку посіли перше місце.

 

Перші місця в своїх вагових категоріях завоювали: Притуленко С. 32 кг., Зінський Б. 42 кг. Синяков М 53 кг. Лакіза М. 85 кг.

 

Другі місця пасіли: Шевкопляс Д .47 кг., Прогуза Д . 29 кг. Музика А. 100 кг. Іванов І. 54 кг. Савескул О. 54 кг. Лопацький В. плюс 100 кг.

 

Треті місця посіли: Юрченко К. 47 кг. Стойко Д. 26 кг. Арташ М. 50 кг, Доновий Я. 59 кг. Антонов М.85 кг.

 

Підвівши підсумки всі переможці та призери були нагородженні медалями та грамотами від міського голови. Спортсмени та тренери дякують директору МЦ ФЗН «Спорт для всіх» Ю.В. Путію та завідуючому спортивною спорудою ФОК « Водограй» Ю.В. Конському за теплий прийом та добру організацію проведення турніру.