Бачу! Можу! Допоможу!

 23.08.2016
Одеська область

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Одеської обласної державної адміністрації і обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» долучилися до організації та проведення всеукраїнського веломарафону «Бачу! Можу! Допоможу!»

Тож 20 серпня Одещина зустрічала велопробіг за участю незрячих людей, які з 6 серпня подолали відстань в 1000 км. за маршрутом Львів-Одеса у с.Виноградне на кордоні з Миколаївською областю.

Перша зупинка з ночівлею, культурно-туристичною програмою була у с.Петрівка Одеської області.

А 21 серпня в Старобазарному сквері на гостей чекали працівники «Спорту для всіх» з Одеськими велосипедистами клубів «ВелоДвиж Одеса», «Вектор», та ветеранами велосипедного спорту- учасниками спортивних змагань різного рівня, у тому числі «Спорт для всіх єднає Україну, «ВелоУкраїна», «Велосотка», «Велопатріор», «Веложажда» .

Великою колоною, в супроводі двох автомобілей патрульної поліції, та швидкої допомоги, велосипедисти проїхали до парка ім.Шевченка.

Там усіх присутніх вітали директор обласного центру «Спорт для всіх» Алла Куликовська, голова спілки інвалідів Ольга Луц, представник громадськості Галина Фют.

Гості та усі присутні мали змогу поспілкуватися з представниками засобів масової інформації, помилуватися виступами вокалістів та танцями людей з обмеженими можливостями на візках.

Концертну програму та солодощі забезпечила спілка інвалідів.

22-23 серпня для учасників веломарафону «Бачу! Можу!Допоможу!»

організовано екскурсії по м.Одеса і музеям, та заходи з дайвінгу.

Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вдячний керівництву головного управління Національної поліції в Одеській області, департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації та безпосередньо тим, хто забезпечував безпеку веломарафону.