Даруємо радість дітям

 18.07.2017
Одеська область

Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молодіжної політики і спорту Одеської обласної державної адміністрації та регіонального відділення Національного Олімпійського комітету провів День спорту, рухової активності та здоров’я в дитячому таборі з денним перебуванням «Промінь Надії» .

У ньому оздоровлюються та відпочивають діти із багатодітних, малозабезпечених, неблагонадійних сімей, діти під опікою та діти з девіантною поведінкою, що проживають в районі Пересип.

З першого погляду, першого слова, та руху діти відчули свято в повному розумінні цього слова - теплоту , турботу, доброзичливість та бажання працівників Центру провести з ними активне спортивне дозвілля.

Фітнес-руханка об’єднала та взбадьорила усіх присутніх.Тож на майданчику панувала дружба, радість, гарний настрій .

Діти швидко придумали назви командам : «Орлята», «Тигрята» та «Семкі». З таким же азартом, старанням і енергією вони долали естафети на швидкість, кмітливість, влучність. Стрибали на скакалках, переносили м’ячики на ракетках, пролазили через обручі, метали м’ячики в ціль, швидко передавали м’ячі один одному у колонах та ще цілий ряд естафет з яскравими спортивними предметами. На подвір’ї вирували справжні спортивні баталії.

А коли сонечко почало припікати, продовжили спортивне свято під навісом. Там крім рухливих ігор, організатори вдало втілили родзинку , при якій діти не тільки показували свої спортивні здібності, а й художні таланти.

Радувалися діти і подарункам та сувенірам. Фотографувалися та дякували за гарний активний спортивни день.

Працівники Центру «Спорт для всіх» додали до своїх друзів дітей Пересипі. Адже не один рік працюють та дружать з дітьми притулків і інтернатів одещини, в тому числі «Світанок», дитячого будинку «Перлинка», дітей переселенців та дітей іх сімей воїнів АТО.

«Чужих дітей не буває» - це одне із головних правил директора центра «Спорт для всіх», члена президії асоціації жінок Одеської області Алли Куликовської та голови громадської організації «Пересипчанка» Надії Абрамової, директора зазначеного дитячого табору. Їх об’єднують корисні справи.