Дитяче свято на Одещині

 16.06.2016
Одеська область

За традицією старт «Олімпійському літу» на Одещині 1 червня дав спортивно- масовий захід з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

В цей день працівники обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організували та провели «Веселі старти» у парку ім.Т.Г. Шевченка на майданчику «Вогні маяка» та у Олександрійському сквері.

Метою «Веселих стартів», перед усім, було сприяння руховій активності малечі, їх фізичному розвитку, загартуванню та популяризації здорового способу життя.

У спортивному святі взяли участь вихованці дитячого садка, діти з пришкільних оздоровчих таборів та діти, яких привели батьки (близко 300 осіб).

Крім спортивних естафет, програмою заходу забезпечено культурно-розважальні видовищні дійства, виступи художніх колективів позашкільного закладу Приморського району, майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва та повітряних кульок.

На завершення свята усіх присутніх пригощали солодкою ватою, цукерками, морозивом, соками. Цей солодкий подарунок дітям - від директора майданчика Сергія Овсова.

Діти радісно провели дозвілля.