Фізкультурно-оздоровчі заходи «Не лінуйся – рухайся» на Одещині

 07.02.2020
Одеська область

В рамках програми заходів «Не лінуйся –рухайся» Подільський міський центр фізичного здоровя населення «Спорт для всіх»   відділу фізичної культури і спорту , як і обіцяв з першим снігом після Нового Року знову завітав до соціального гуртожитку.


          На вулиці стояла морозна, сонячна погода, що дала можливість позайматися на спортивному майданчику гуртожитка. Хлопці, дівчата та адміністрація гуртожитка разом з працівниками центру з великим задоволенням стрибали на скакалках, висячи на турніку піднімали коліна до грудей, також була вправа Берпі - яка на перший погляд здається дуже простою вправою: її легко повторити, та й техніка виконання у неї нескладна, але спробуйте зробити хоча б п’ять  повторень, і ви відчуєте, як всі ваші м'язи будуть горіти від напруги. Вправа Берпі дуже популярна, тому що дозволяє спалити максимальну кількість калорій і одночасно збільшити свою витривалість.
           Після доброго навантаження на свіжому повітрі всі учасники заходу перейшли до кімнати відпочину, де з задоволенням розділившись на дві команди «Лідери» і «Орли» зіграли в дартс та інтелектуальну гру на спортивну тематику. У цьому захоплюючому поєдинку перемогла дружба.          

Усі учасники заходу отримали гарний настрій, фізичне навантаження для гарної фігури та відмінного самопочуття.