Фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я» в Одеській області

 06.10.2019
Одеська область

2 жовтня відбувся фізкультурно-оздоровчий заход «Ти зможеш, якщо зміг я» - два спортивно-масові заходи серед своїх старих друзів – вихованців дитячих спеціалізованих закладів міста Білгород – Дністровський. 

Перший захід проведено  у «Білгород – Дністровській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат I-II ступенів №10». Діти та вихователі були  готові до активного спортивного відпочинку. Під бадьору  запальну музику більше п`ятидесяти  вихованців з радістю взяли участь у флешмобі.

Після цього, вони поділились на дві команди «Турбо пушка» та «Динаміт». Для об’єктивного оцінювання була створена суддійська бригада, яку очолила Стасенко Валентина Григорівна, директор закладу. Ті, хто не увійшов до команд, отримали статус вболівальників.

Діти з легкістю виконували різні, у тому числі і нові для них вправи та змагалися у  естафетах : «Флорбол», «Збір урожаю», «Передача естафетної палиці», «Городки», «Ведення баскетбольного  м’яча», «Передача м’яча над головою», «Передача м’яча низом», «Парний біг у шортах», «Перетягування канату», «Конкурс капітанів – дартс».

Все відбувалось  організовано, швидкість була вражаючою. Вболівальники активно підтримували юних спортсменів. 

Усі учасники отримали грамоти і подарунки (спортивний інвентар), а Валентина  Стасенко, директор та  Іван Руссу, учитель фізичної культури  -подяки та вітання з професійним святом від центру «Спорт для всіх.

Директор закладу висловила щиру вдячність від імені дітей і вихователів працівникам обласного центру «Спорт для всіх» за прекрасне свято здоров’я та спорту для дітей, чудовий настрій, заряд бадьорості, що отримали усі присутні.

У другій половині того ж дня  радісна фізкультурно-спортивна  зустріч працівників   обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулася  з друзями «Білгород-Дністровського дитячого дому змішаного типу для дітей дошкільного та шкільного віку».

Дві команди – «Комета» та «Ракета : 30 хлопчиків та дівчаток випробували

себе в різних естафетах.

Рухливі ігри, спортивні естафети і конкурси на свіжому повітрі –це час, який діти провели з користю для себе та свого  здоров’я.

Дитяча безпосередність, щирі посмішки, гарний настрій  відчувалися протягом усього заходу.

На завершення  фізкультурно-оздоровчого заходу обмінялися приємними враженнями . Алла  Куликовська нагородила учасників грамотами, та вручила подарунки , а директору закладу  Форнальчук Ользі Сергіївні, заступникам директора з навчально-виховної і соціальної роботи Куркіній Тетяні Федорівні, Бахмутян Ганні Дементіївні –подяки  за сприяння розвитку фізичної культури і спорту.