Футбольні баталії – ігри справжніх чоловіків

 04.08.2015
Одеська область

Такого жаркого дня як у ці вихідні в Одесі не було давно. Але ,як кажуть, матч відбудеться при любій погоді.

Товаристський турнір з дворового футболу серед дорослих, який проходив у цей день з самого ранку до вечора на стадіоні «Спартак» - це дійсно ігри справжніх чоловіків, азартних, амбіційних, вольових любителів футболу.

У змаганнях взяли участь 5 команд : «Етаж» - працівники системи ресторанів з однойменною назвою «Етаж» . Підтримує та сприяє команді Давид Аджиашвілі, капітан –Олександр Гаврилюк; команда «Море»- організатор і капітан команди Сергій Докієнко, команда «Тенет» , яку підтримує та надає допомогу Сергій Персіанов, начальник відділення компанії «Тенет», капітан команди Максим Пиндюр; команда «Пальміра» - представник команди Дмитро Зорін, капітан Юрій Стецик, та команда «Смачного» капітан Рогов , іграючий тренер Сергій Куликовський.

Усі команди сформовані за дружніми, товаристськими, зокрема і родинними стосунками та любов’ю до футболу.

То ж ініціатива обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з проведення даного турніру була підхоплена і схвалена одразу.

Матчі проведено по круговій системі, кожна команда зіграла з кожною , причому за регламентом нічиїх не могло бути, переможець визначався за серією післяматчевих пенальті.

Усі ігри були рівного характеру. Команди демонстрували якісний та красивий футбол, командний дух. Велася запекла, азартна боротьба, усіх футболістів переовнювала жага до перемоги.

Підтвердженням тому були футбольні баталії за друге і третє місце між командами «Море» та «Смачного» , в яких переможця визначено за серією післяматчевих пенальті.Ним стала команда «Смачного».

Несподіванкою для усіх виявилося те, що фавотит турніру, команда «Тенет» посіла лише четветре місце. А перше місце дісталося команді «Етаж».

Без усяких сумнівів турнір удався. Усі футболісти заслуговують на похвалу та подяку .

Обласний центр «Спорт для всіх» нагородив чемпіонів та призерів кубками і грамотами та усіх гравців грамотами і пам’ятними сувенірами.

Стомлені, засмаглі та з гарним настроєм, задоволенням від улюбленої гри, гарно проведеним спортивним дозвіллям, футболісти розходилися з вдячністю організаторам та побажанням провести слідуючий турнір незабаром та з вдвічі більшою кількістю команд. Адже є бажаючі, які хотіли б прийняти участь у таких турнірах.

Одеський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вважає за доцільне вкючити в план Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведення спортивно-масових заходів з дворового футболу серед дорослих на Всеукраїнському рівні.