ІІ етап змагань з волейболу серед дівчат «Золота осінь-2019» на Одещині

 25.11.2019
Одеська область

21 листопада  проведено ІІ етап змагань з волейболу серед дівчат «Золота осінь - 2019» на перехідний Кубок «Спорт для всіх» в спортивному залі «Локомотив».

В фізкультурно-оздоровчих змаганняхприйняло участь 4 волейбольних команди дівчат нашого міста.

Нагадуємо, що в першому етапі у фінальну частину змагань вийшли збірна медичного училища ім. В.О. Жуковського (тренер Ірина Олексіївна Лозінська) та команда КДЮСШ «Локомотив» (тренер Сергій Миколайович Степанов), в другому етапі прийняли участь: збірна команда «Спорт для всіх» НВК ЗОШ №3-ліцей, команда ДЮСШ «Локомотив» (тренер Ольга Петрівна Волкова), команда ДЮСШ-1 та 2-ДЮСШ дітей-сиріт та малозабезпечених сімей ( тренери Тетяна Павлівна Кобець та Коваленко Антоніна Олександрівна).

Жеребкування визначило пари для змагань і почалась емоційна дуже цікава гра серед таких же гарних, спортивних дівчат.

Перша зустріч між командами збірних «Спорт для всіх» та командою ДЮСШ-2 «Баленсиага» завершилась перемогою ДЮСШ з загальним рахунком 0:2 (12:15, та 14:16).

У другій зустрічі між командами КДЮСШ «Локомотив» «КанадА» та ДЮСШ-1 «ЕМ енд ЕМС» перемога дісталася вихованкам КДЮСШ «Локомотив» з загальним рахунком 2:1.

Потрібно відзначити гарну гру команди-аматорів, юних дівчат збірної «Спорт для всіх» НВК ЗОШ №3-ліцею. Гарна самоорганізація, почуття команди, ігрового поля, позитивний настрій та тактичне розуміння гри дозволило вчинити достойний опір своїм суперникам.

У фінальну частину вийшли команди КДЮСШ «Локомотив» та команда ДЮСШ-2, символічний матч із одного сету, між якими, завершився перемогою КДЮСШ «Локомотив» 15:12.

Попереду фінал за Перехідний кубок «Спорт для всіх», який пройде на початку грудня 2019 року в спортивному залі «Локомотив».