Хто «Самий крутий на районі»?

 07.09.2015
Одеська область

Ось і настали останні дні пречудової пори року. З метою розважити дітей перед важким навчальним роком та пропаганди здорового способу життя Котовським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», що на Одещині 29 серпня 2015 року на спортмайданчику «Черемушки» був проведений спортивно – оздоровчий захід «Клуб вихідного дня». В цей раз боротьба тривала за звання «Самого крутого на районі».

 

В програму заходів входили такі змагання: підтягування, бруси, штрафний кидок (5 спроб, за влучність 3 бали), човниковий біг (5 метрів, 10 метрів, 15 метрів), скакалка (стрибки - 15 секунд).

 

На майданчику вирували емоції, адже кожен із учасників намагався отримати звання «самого крутого на районі». Підбивши підсумки змагань місця розподілились таким чином:

 

1 місце «Самий крутий на районі» виборов Єфімов Олексій;

 

2 місце «Крутий на районі» заслужено отримав Марчук Владислав;

 

3 місце «Крутий пацан» дісталось Красносельському Дмитрові.

 

По закінченню змагань всі учасники та призери отримали від центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» грамоти та солодкі подарунки.

 

Проводили змагання – завідувач відділом спортивно – масової та фізкультурно – оздоровчої роботи центру «Спорт для всіх» Конюхов В. В. та інструктор – методист центру Мельниченко Г. П.