«Клуб вихідного дня » на Одещині

 15.08.2017
Одеська область

Працівники Подільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» що на одещині провели «Клуб вихідного дня» на спортивному майданчику мікрорайону військового містечка.

Програма спортивно-масового заходу включала проведення «Веселих естафет» , а також турніру з волейболу та змагання з баскетболу «Штрафний кидок». Багато емоцій вирувало під час заходу, адже участь в ньому приймали всі бажаючі - діти від п’яти до сімнадцяти років.

Особливо весело було під час розважальних спортивних естафет: ведення футбольного м’яча, біг з баскетбольним м’ячем, біг з гімнастичними палицями, «болото», «хокей», вправи з обручами та інші. Естафети настільки захопюючі, що під час їх проведення, ще четверо дітей з числа вболівальників приєднались до команд. Їм теж забажалось перевірити свою вправність.

Старші учасники розділились на дві команди «Динамо» і «Металург» і взяли участь в турнірі з волейболу. Переможці були визначені за сумою набраних очок. Ними стала команда «Динамо», яка з рахунком 2 : 1 обійшла своїх суперників.

В змаганнях з баскетболу «Штрафний кидок» виявило бажання взяти участь багато дітей. Кожен учасник намагався зробити як найбільше влучних попадань в баскетбольне кільце. Найвлучнішою виявилася Даша Рибінська.

Свій вихідний день присвятили дітям працівники центру «Спорт для всіх» Конюхов В. В., Бєлов О.А. та Матола Л. П., бо мали метою пропаганду фізичної культури і спорту та здорового способу життя .

Всі учасники отримали масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля та солодощі.