Майстер-клас від чемпіона. «Школа плавання» в Одесі

 11.08.2015
Одеська область

7 серпня “Одеський обласний центр фізичного здоров`я населення “Спорт для всіх” провів черговий захід на морі - “Школу плавання” серед дітей оздоровчого табору “Юний зв’язківець” та дітей, що відвідували пляж “Монастирський” разом з батьками.

Для проведення майстер-класу з плавання був запрошений Юрій Єгошин - гордість одеситів, фіналіст Олімпійських ігор, чемпіон та багаторазовий призер Чемпіонатів Європи, чемпіон та багаторазовий призер Всесвітніх Універсіад, бронзовий призер Кубку Світу, багаторазовий чемпіон і призер міжнародних турнірів з плавання, багаторазовий чемпіон і рекордсмен України, Майстер Спорту Міжнародного Класу з плавання.

Фахівець своєї справи, Юрій, провів майстер клас на високому рівні, даючи корисні поради які не залишили байдужими усіх присутніх. Основна увага була приділена важливим питанням, таким як триматися на воді, як навчитися плавати без остраху, тим хто не вміє , як плавання може стати способом відпочинку і захопленням в майбутньому.

Після теоретичної частини настала черга практичної, в ході якої діти продемонстрували вміння схоплювати все на льоту, деякі навіть показали відмінний результат з плавання за такими стилями як кроль, брас, дельфін та вільний. Особливо старанними виявилися дівчатка Ганна та Ірина з табору «Юний зв’язківець» в нагороду яким лунали гучні оплески.

Для усіх присутніх працівниками Одеського центру «Спорт для всіх» була підготовлена розважальна програма, основною частиною якої були ігри з м’ячем. Діти мали змогу вдосталь побігати, пострибати та поплавати. Гарний настрій, веселий сміх, щира та дружня атмосфера були супроводом впродовж усього заходу.

З великою вдячністю, під шаленні оплески Юрію Єгошину вручено Диплом Міністерства молоді та спорту України за участь у “Школі плавання”, а самим старанним дітям вручено цікаві призи і подарунки, а присутнім атрибутику «Червона картка».

Нажаль, час спливав дуже швидко, як завжди діти з неохотою залишали пляж. Але літо продовжується, продовжується і “Школа плавання” з щоденним купанням, заходами на воді , а кожної п’ятниці за графіком “Спорту для всіх” одесити та гості міста мають змогу зустрітися з Юрієм Єгошиним.