«Мама, тато, я – спортивна сім’я» на Одещині

 11.05.2019
Одеська область

Спортивне свято "Мама, тато, я - спортивна сім'я"  відбулося 11 травня 2019 року на спортивному майданчику  Подільського професійного ліцею.

В заході взяли участь студенти різних груп ліцею разом з батьками. Їх дружно підтримували вболівальники - студенти, викладачі ліцею та друзі.
Всього - близько ста осіб.

Директор Подільського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" , він – же  головний суддя змагань  В'ячеслав Конюхов, привітав учасників, побажав всім успіху та здоров'я. Інструктори-методисти центру роз'яснили учасникам умови виконання спортивних вправ та чітко слідкували за правильністю виконання спортивних дій . 

Після виконання 8 конкурсних завдань, таких як - «Класики», «Піраміда», «Резинки», «Нога в ногу», «Біг зі скакалкою», «Вибери мене», «Біг з бар’єрами», визначились переможці.

Ними стали Володимир Коновальчук зі своїми батьками - 1 місце, 2 місце дісталось сім'ї Єгорових капітаном якої була донька Анастасія. Третіми була сім'я Євгена Мисливого.

Частки секунд відокремили інших учасників від призерів. Поки журі підбивало підсумки пройшла гра з глядачами, серед яких визначили найспритнішого серед хлопців та дівчат. Ним став Сербин Андрій.

Всі учасники отримали грамоти та призи від центру "Спорт для всіх", задоволення, позитивний настрій, музичні та танцювальні подарунки від вболівальників - студентів ліцею.