Марафон «Тижня Добрих Справ»

 19.04.2017
Одеська область

Обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» долучився до міської акції «Тижні Добрих Справ». За сім років існування марафон «Тижня Добрих Справ» став популярним і резонансним благодійним проектом, який діє за підтримки Одеської міської ради.

Мета проекту: протягом семи тижнів відволіктися від своїх повсякденних клопотів та звернути увагу на тих, хто потребеє допомоги і підтримки.

Обласний центр «Спорт для всіх» вважаючи головним фізичне здоров’я населення, шляхом залучення його до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризацію здорового способу життя, загартування організму, стимулювання населення до занять ранковою зарядкою як одного з чинників фізичного розвитку та зміцнення здоров`я провів низку фізкультурно-оздоровчих заходів серед усіх верств населення.

Це були : зарядки-руханки, спортивні фестивалі, естафети, конкурси, змагання з різних видів спорту, легкоатлетичні пробіги, флешмоби, тощо.

Особливо запам’яталися масові спортивні заходи у парках та скверах з нагоди місцевих, державних та релігійних свят та заходи, до яких залучали дітей з центру соціально-психологічної допомоги, дітей-переселенців та інтернатів м.Одеса.

За організовані та проведені на високому рівні заходи в рамках акції «Тижні Добрих Справ» працівники обласного центру «Спорт для всіх» нагороджені Почесними грамотами Одеської міської ради.