Масляна спортивно гуляє в Одесі

 04.03.2020
Одеська область

Серед низки заходів, що проводилися на різних майданчиках Одеси , обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провела фестиваль  з нагоди  традиційного святкування Масляної 29 лютого в парку  ім. Т.Г.Шевченка , 1березня – в парку ім. М. Горького.

Фізкультурно-оздоровча програма складалася з перетягування канату для дітей і дорослих, руханки, хороводів, спортивних конкурсів та народних забав.
         Перетягування канату як завжди було масово, азартно, видовищно. Бажаючих було так багато, що кожного разу групувалися команди по 18 - 20 осіб.  Спочатку брали участь діти, потім діти з батьками , а на завершення – дорослі.

Активну участь в усіх фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходах взяли діти з багатодітних сімей, діти-переселенці , діти учасників АТО, запрошені на свято центром «Спортом для всіх» та присутні одесити і гості міста.
           З культурно-розважальною програмою : хороводами, піснями та майстер-класами виступили добрі друзі обласного центру  «Спорт для всіх» - колектив «Веснянка» під керівництвом Анжели Вапняр та козацький народний хор «Козацьке коло» під керівництвом Лариси Козловської.

          На завершення свята відбулось грандіозне вогняне шоу та традиційне спалення чучела-Масляної.
           Усі учасники фестивалю «Масляна» пригощалися блинами, чаєм, солодощами та отримали призи,  сувеніри та грамоти від  обласного центру  «Спорт для всіх» і КП «Парки Одеси».