Морозиво, спорт, пісні і танці в Одесі

 14.06.2017
Одеська область

10-11 червня тисячі одеситів відвідали парк Перемоги, де відбувалось «Свято морозива» . Свято зі смаком безтурботного дитинства , веселого відпочинку та родинних цінностей прийняло величезний розмах.

У Міжнародний День морозива, Одеський обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» взяв на себе організацію фізкультурно-спортивної частини свята. Під запальну веселу музику з малечою було проведено енергійну зарядку – руханку.

Діти залюбки стрибали та виконували різні рухливі вправи з фітнес-майстром Олександром, представником «Спорту для всіх».

Нерозтрачена дитяча енергія знайшла вихід у різноманітних естафетах, вправах , конкурсах. Найбільш популярним стало перетягування канату, до якого долучились всі бажаючи хлопчики та дівчата, а також їх батьки.

У концертній програмі з яскравими спортивними танцями взяли участь колективи «Домінанта» від центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» .

В цей день діти і дорослі мали можливість спробувати різні види на різні смаки морозиво, більше 100 сортів, дізнатися як, з чого , і де його виготовляють .

Для дітей діяла велика зона творчості і анімації. Два дні з маленькими одеситами грали ростові ляльки і персонажі улюблених мультфільмів.

Крім того дітей в ігровій формі учили правилам дорожнього руху. Батьки на «Святі Морозива» мали змогу постріляти з лука і метати ножі, випробувати свої сили в битві подушками. Мами відвідували зону краси і творчості.

Всі учасники змагань , діти. отримали солодкі призи.

Незадоволених не було, смачне яскраве, а до того ж, рухливе дійство сподобалось усім.