На старті юні козачата Одещини

 22.10.2020
Одеська область

14 жовтня працівники Одеської обласної комунальної організації "Обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" провели два фізкультурно-оздоровчих заходи з нагоди Дня Захисника України та Дня Українського Козацтва.

Спортивна програма  для вихованців Благодійної організації "Сім'я" складалася з 3 блоків: перший  - фітнес- руханка, зарядка; другий , як і годиться майбутнім захисникам  - силовий, де підлітки  показали свою фізичну підготовку  у віджиманні від підлоги,  прес та планку; третій - на спритність змагались у конкурсах "влуч у ціль" та "полоса перешкод".

У спортивних змаганнях взяли участь 12 спритних, азартних , енергійних хлопчиків. Їх підтримували батьки та друзі.

Захід пройшов у веселому, гарному настрої . Усі отримали грамоти та смаколики.

Сімейний святковий спортивний вихідний   для дітей та  батьків благодійного фонду «Карітас Одеса» розпочався після активної та веселої  розминки .

Далі 30 учасників  з радістю, азартом  долали шість комбінованих естафет на швидкість і спритність.

Протягом усього заходу панував командний дух та родинні підтимка, згуртованість  і єднання.

Відродження історико-культурних  традицій, духовності українського народу шляхом залучення до занять фізичною культурою і спортом, презентація форм фізичних активностей, позитивні емоції, гарний настрій, спортивне  активне дозвілля, рух заради здоров’я  – головна мета заходу.

Усі отримали грамоти та  солодощі.