Нема перешкод - було би бажання

 05.11.2015
Одеська область

30 жовтня 2015 року в м. Котовськ, Одеської області був відкритий новий спортивно- тренажерний майданчик, який місцева рада виділила центру соціально – психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональним обмеженням.

 

В цей сонячний день Котовський  міський центр фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх», з метою   розвитку фізичної культури  та спорту, пропаганди здорового способу життя, серед всіх категорій населення,   провів легкоатлетичні естафети: біг на руках, перетягування канату, стрибки в мішках, віджимання від підлоги та  інші.

 

Серед гостей на відкритті були присутні: заступник міського голови В. І. Гоян, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту І.В.Бондар та т.в.о. директора міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» В. В. Конюхов, які привітали дітей . А потім провели інструктаж по використанню тренажерів.

 

Діти з великим задоволенням продемонстрували  всім присутнім показовий виступ  .

 

По закінченню свята, керівництво центру соціально – психологічної реабілітації подякували всім присутнім та пригостили солодощами і гарячими напоями, а діти  випустили в небо повітряні кульки.

 

На душі у всіх присутніх панував мир та злагода. Завдяки таким заходам   люди з функціональним обмеженням тепер можуть займатись спортом, підвищити свою рухливу активність, та корисно і з задоволенням провести час.