Одеська марафонська золота осінь

 02.11.2016
Одеська область

Тихим недільним ранком у міському парку ім. Т.Г. Шевченка стартував 30-ти кілометровий забіг «Одеська золота осінь». Така дистанція вперше була випробувана восени 2014 року. Експеримент виявився вдалим. Тож і цього року вирішили знову порадувати любителів бігу і професійних спортсменів.

Траса починалася на мальовничих осінніх доріжках парку і протяглась вздовж моря по відомій трасі здоров'я - популярному місцю відпочинку одеситів і гостей міста.

Цього року в забігу взяли участь 82 бігуни з 20 міст України, Молдови і Польщі. Самому старшому учасникові виповнилося 67 років, наймолодшому - 18.

Переможцями в абсолютному заліку серед жінок цього разу стали:

1-е місце: Тарасова Юлія

2-е місце: Король Тетяна

3 - місце: Глиняна Катерина

Юля Тарасова провела показову розминку. До речі, вона недавно повернулася з чемпіонату Європи по добовому бігу, продемонструвавши кращий результат серед дівчат. А Катерині Глиняній в день народження, призове місце в забігу- гарний подарунок.

Серед чоловіків рекорд траси належить:

1-е місце: Цибіну Олегу

2-е місце: Ярцеву Тимофію

3-е місце: Цибіну Євгенію .

Постійні учасники змагань - брати Олег і Євгеній Цибіни - не залишають шансів іншим спортсменам.

Учасники марафону вдячні за високий рівень проведення спортивного заходу і за теплу, дружню атмосферу змагань. На трасі чергували волонтери, допомагаючи бігунам орієнтуватися на маршруті і регулюючи рух автотранспорту. Окрім стандартного «джентельменського набору» - води і фруктів у стартовому містечку було організовано гаряче харчування. Усіх бажаючих пригощали смачним вегетаріанським пловом і чаєм з печивом. Сподіваємося, що осіння марафонська тридцятка в Одесі стане традиційним щорічним святом бігу і гарного настрою.

Спортивний захід проведено Марафонською командою Шрі Чинмой за підтримки КП «Парки Одеси», управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації, управління по фізичній культурі і спорту Одеської міської ради, обласної комунальної організації «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», магазину спортивного одягу « CRAFT», волонтерського об'єднання «Спорт вектор».