Олімпійське літо – 2019 на Одещині

 19.06.2019
Одеська область

Подільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з 3.06.2019 по 13.06.2019 року провів веселі  естафети для дітей пришкільних таборів усіх шкіл міста.

Фізкультурно-оздоровчі заходи в літній період мають  мету - залучення дітей до рухової активності, оздоровлення, отримання позитивного гарного настрою, пропаганду здорового способу життя.
Перед початком заходів, кожен раз з дітьми проводився інструктаж з техніки безпеки та невеличка розминка для розігріву м'язів.

Розпочали змагання, 3 червня 2019 року ,команди ЗОШ №1,  на спортивному майданчику стадіону КДЮСШ «Локомотив». Також протягом першого спортивного тижня на цьому майданчику змагалися команди 2,4,5, шкіл та Гімназії.

Протягом другого тижня «Спорт для всіх»  проводив естафети і на спортивних майданчиках в інших районах міста, а саме в ЗОШ №3-ліцею район військового містечка, на спортивному майданчику в ЗОШ №6 по бульвару Заслонова, в ЗОШ №9 на «Черемушках» та на спортивному майданчику в районі цукрового заводу з дітьми ЗОШ №8.

Заходи  починалися з командного бігу «Змійка», потім додавалися вправи з м’ячем, з ключками, с гімнастичними палицями, з обручами та скакалками. Усього дітям було запропоновано від 8 до 10 естафет в залежності від кількості учасників. Під час проходження естафет команди відчутно підтримували вболівальники, які організовувалися із учнів та педагогів. Хлопчики і дівчатка – учасники естафет, а це взагалі більше 400 дітей – кожен день, протягом двох тижнів охоче та завзято демонстрували свої навички вправлятися зі спортивним інвентарем, а також відчути командний дух та жагу до перемоги.

Музичний супровід робив атмосферу змагань святковою та веселою.  На спортивних майданчиках панувало активне дозвілля та веселий дитячий сміх. Всі учасники отримали невеликі подарунки від центру «Спорт для всіх» - спортивні скакалки.