«Олімпійське літо» на Одещині у повному запалі

 17.06.2016
Одеська область

10 червня 2016 року Котовський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Одеської області провів «Веселі естафети» серед дітей 3 – 8 класів у пришкільному таборі ЗОШ № 8.

Мета заходу - організація дозвілля під час літніх канікул, а також, пропаганда фізичної культури, спорту і здорового способу життя.

Три команди – «Реал», «Спартанці» та «Райдуга» змагались за звання кращої. Інструктори по спорту Мельниченко Галина Петрівна та Матола Лариса Павлівна підготували для дітей цікаву спортивну програму, яка складалась з різноманітних естафет: діти бігали з естафетними паличками, стрибали на відстань, рухались як кенгуру, змагались парами, пролазили через обручі та брали участь в багатьох інших конкурсах і спортивній вікторині.

Боротьба за перемогу давалась не легко! З кожною наступною естафетою діти намагались долати себе, щоб не зірватись, не образити один одного, і це у них вийшло!

Вперед вирвалась команда «Реал» зовсім трохи обігравши своїх суперників.

Бадьорими , напутніми словами підтримували команди: завідувач відділу фізкультурно – оздоровчої та спортивно – масової роботи центру «Спорт для всіх » В’ячеслав Конюхов та вчителі ЗОШ №8 .

Ми пишаємось нашими дітьми! У нас росте гідна заміна!