Олімпійське літо в Одесі

 04.07.2017
Одеська область

29 червня на базі дитячого оздоровчого комплексу «Юний зв’язківець» було людно та гомінко. Спортивна, весела музика лунала на всю територію Дача Ковалевського. Туди з’їзджалися діти із сусідніх оздоровчих таборів. Адже в цей день проводилися перші міжтабірні «Олімпійські веселі старти».

У спортивному святі взяли участь команди та вболівальники із оздоровчих таборів : «Знамя», ім.Гагаріна, «Мрія», «Ластівка» та «Юний зв’язківець» -більше 150 дітей.

Під бурні авації, кричалки, звуки барабанів та дудок команди долали естафети з спортивними предметами на швидкість, кмітливість, спритність, і витривалість.

Все проходило весело з азартом. Команди старалися, прагнули перемоги. В результаті першими стала команда оздоровчого табору ім.Гагаріна. Друге місце виборола команда дитячого оздоровчого комплексу «Юний зв’язківець», третє – команда «Ластівка».

Після підведення підсумків відбулась церемонія нагородження учасників. Почесні грамоти, цінні призи та кубок за перше місце вручила директор Центру – Алла Куликовська.

Завершенням фестивалю стала концертна програма з запальними танцями і піснями , акробатичними номерами, які підготували вболівальники та команди-учасниці. Всі присутні отримали заряд енергії, бодрості та гарний настрій.

Спортивний фестиваль проведено Одеською обласною комунальною організацією «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молодіжної політики та спорту обласної державної адміністрації, відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області .