Олімпійський день пройшов в Одесі

 31.05.2017
Одеська область

В Одесі на території дендропарку Перемоги у рамках святкування Олімпійського дня відбулося спортивне свято з традиційним легкоатлетичним забігом.

Церемонія відкриття Олімпійського дня розпочалась святковим концертом. Були представлені вокальні та хореографічні номери ансамблів «Квітень», «Домінанта» і «Реверанс», а також показовий виступ з Ушу «Юні дракони».

Близько 500 юних спортсменів і досвідчених ветеранів, майстри та аматори, представники спортивних шкіл Одеси та області стали учасниками легкоатлетичного забігу в рамках Олімпійського дня.

Всі учасники та гості заходу мали можливість зустрітися і поспілкуватися з видатними одеськими спортсменами, ветеранами спорту: Миколою Мільчевим - заслуженим майстром спорту України зі стендової стрільби, Олімпійським чемпіоном (2000 р.), срібним призером Кубка світу, членом збірної команди України; Миколою Авіловим - заслуженим майстром спорту СРСР з легкої атлетики, чемпіон ХХ Олімпійських ігор, бронзовим призером ХХІ Олімпійських ігор; Наталією Бурдейною - заслуженим майстром спорту України зі стрільби з лука, срібною призеркою XXVII Олімпійських ігор; Яковом Желєзняком - заслуженим майстром спорту СРСР з кульової стрільби, чемпіон ХХ Олімпійських ігор; Віктором Михальчуком - заслуженим майстром спорту СРСР з волейболу, заслуженим тренером України з волейболу, чемпіоном ХІХ Олімпійських ігор; Оленою Соколовською - заслуженим майстром спорту СРСР з волейболу, чемпіонкою ХХІІ Олімпійських ігор.

Свято проведено відділенням НОК України в Одеській області, обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».