Олімпійський футбольний сезон в оздоровчих таборах Одеси

 15.07.2017
Одеська область

Друга зміна літніх оздоровчих таборів в Одесі традиційно об'єднує юних футболістів. Тож з 4 по 11 липня в усіх оздоровчих таборах пройшли перший і другий етапи ігор з футболу. У другому етапі зіграли кожен з кожним команди таборів.

12 липня відбувся фінал з футболу на Кубок «Олімпійське літо 2017» між таборами курортної зони Дача Ковалевського (діти віком 10-13 років), організований і проведений обласною комунальною організацією «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», за сприяння відділення Національного Олімпійського комітету України в Одеській області, управління молодіжної політики та спорту обласної державної адміністрації.

Маштабний спортивний захід пройшов на базі дитячого оздоровчого табору ім. Гагаріна Збройних Сил України .

Гарний, захоплюючий, азартний футбол показали команди. Це були дійсно футбольні баталії справжніх юнаків. Емоційно підтримували гравців вболівальники. Кожну хвилину трибуни здригалися від гучних кричалок, оплесків і співів.

У результаті запеклої бортьби першими стали юні футболісти оздоровчого табору «Знамя», другими - юні зв'язківці», а третіми - Гагарінці.

Нагороди отримали призери та команди – учасниці турніру : «Ластівка», «Мрія», «Юний романтик», «Казковий», «Юний залізничник».

Всього в турнірі взяли участь більше 500 дітей.

Продовженням спортивного заходу були не менш яскраві, азартні з жагою перемоги - футбольні змагання між працівниками оздоровчих таборів. Дітей переповнювали позитивні емоції , гордість за своїх вихователів та гарний настрій.

Попереду турнір з футболу серед дітей віком 14-15 років.