Олімпійський тиждень в Одесі

 19.09.2019
Одеська область

Одеська обласна комунальна організація ОЦФЗН «Спорт для всіх» в рамках Олімпійського тижня і Олімпійського уроку провела спортивно-масові заходи в декількох  навчальних закладах.

Протягом тижня були проведені різнопланові заходи серед учнів середньої школи № 10 ім. Г. Т. Добровольського та Г.С.Шоніна. Діти проявили свої знання, вміння і майстерність в різних видах спорту. Учні з нетерпінням чекали зустрічі, тому що ще з минулого року дуже полюбили брати участь у фізкультурно - спортивних заходах разом зі «Спортом для всіх».

Веселі, активні та спортивні школярі з легкістю долали естафети. Один за одним жваво вправлялись зі спортивнем інвентарем. Нові естафети - пролазання крізь тунель, біг у шортах зацікавили учнів та викликали в них неймовірні емоції.

Справжній захват та азарт викликало у дітей перетягування канату. Кожна команда була в боєвому дусі та викладалась на повну.

Спортивна зустріч пройшла у дружній та теплій атмосфері.

Олімпійські уроки також  пройшли зі студентами комунального закладу «Одеський педагогічний коледж». Владислав Отливанов тренер - інструктор фітнес клубів ДНК і «Загублений світ» провів майстер - клас з фітнес- руханки (Зумба). Всі студенти коледжу взяли участь у яскравому масовому флешмобі. Рухова активність, здоровий спосіб життя, здорова молодь – здорова нація -  головна мета фізкультурно – оздоровчих заходів, проведених в рамках „Олімпійського тижня”.