Олімпійський урок «Здорова молодь - здорова нація»

 18.09.2017
Одеська область

15 вересня працівники Одеської обласної комунальної організації «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели активно та спортивно на свіжому повітрі олімпійський урок разом зі студентами і викладачами Одеського педагогічного училища. Це був дійсно день здоров’я, сили, гармонії та краси.

Під час урочистої церемонії усіх учасників олімпійського уроку вітали директор училища Валентина Горанська, директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Алла Куликовська та спортивним танцем - переможці конкурсу «Грація і здоров’я».

Програма дня була яскрава та насичена: конкурс девізів, презентація груп та спортивної форми. За традицією кожна група виділялася своїми, однаковими футболками. Переможцем стала група 2 курсу дошкільного виховання у футболках з логотипом «Спорт для всіх».

Основна, спортивна програма проведена у парку ім.Шевченка. Студентки у легкоатлетичних естафетних забігах долали дистанцію 4 по 100 метрів. Вболівальники одногрупники постійно підтримували та підбадьорювали спортсменів оплесками і кричалками.

Спортивному святу передував олімпійський тиждень, в рамках якого проведені заходи з настільного тенісу, шашок та шахів.

Усі учасники естафети та призери попередніх змагань нагороджені грамотами .

Завершенням спортивної частини стала ходьба. Маршрут пролягав по трасі здоров’я від парка ім.Шевченка до проспекта Шевченка.

У спортивному заході «Олімпійський урок» , який проведено за підтримки відділення НОК України в Одеській області, управління молодіжної політики і спорту Одеської обласної державної адміністрації взяли участь 600 спортивних, енергійних, красивих та завзятих майбутніх педагогів.

Гарний настрій, бадьорість, позитивні емоції, фізичне здоров’я, «Від спорту для всіх до Олімпійських вершин» - девіз дня.